u Direct een vrijblijvende offerte aanvragen u

Over Ons

Marconcepts Internet MarketingMarconcepts is een online marketing bureau in Breda met een focus op het resultaatgericht inzetten van internet marketing. Ons team bestaat uit ervaren specialisten waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.

Wij werken volgens twee belangrijke pijlers, dat zijn “Vindbaarheid” en “Resultaat“.

Vindbaarheid

Vindbaar zijn in Google via zoekmachine optimalisatie en/of zoekmachine adverteren, is wat ons betreft een van de belangrijkste doelstellingen van iedere website of webshop. Zelfs grote brands hebben baat bij een goede vindbaarheid. Er zijn altijd concurrenten op de markt en de consument gebruikt nu eenmaal zoekmachines om online informatie te vinden. Een goede zoekmachine optimalisatie met ondersteuning van Google Adwords leidt tot maximale traffic op de site.

Onze diensten

Resultaat

Ieder bedrijf heeft doelstellingen met het marketing budget en internet is als geen ander meetbaar in te zetten. Of u nu een webshop hebt of leads genereert, inzicht in het succes van de site en ieder marketing kanaal is cruciaal. U stemt uw budget en resources af op de meest rendabele activiteiten. Met onze optimalisatie diensten verhogen wij het succes van de site en dit succes wordt inzichtelijk dankzij professionele Google Analytics implementatie en TrakkBoard.

Marconcepts